Önnereds HK Flickor A ställer upp med två lag i Skadevi Cup. Bilden från lagets hemsida.

23 gör upp om 320 poäng

Önnereds HK är en av åtta föreningar i klassen som kommer till spel med fler än ett lag, totalt kommer 23 lag till Skövde och bland dessa finns även finallagen i Göteborg Cup, IK Sävehof och Torslanda HK.

Cup/klass: Inför Skadevi Cup: Flickor A (99/00)

Svenska Handboll har som bekant ett problem i dessa dagar, den att vi tappar spelare allt för tidigt vilket medför att det blir färre och färre spelare i de äldre ungdomsåldrarna. Därför är det extra skoj att konstatera att hela 23 Flickor A lag spelar i cupen och att hela åtta av de 14 deltagande klubbarna kommer med fler än ett lag.

Totalt delas det ut 320 Svenska Cuptouren poäng vilket dessutom är det maximala antalet.

Förutsättningar för poängutdelning: 23 deltagande lag från 14 klubbar innebär att vi delar ut poäng från kvartsfinal och bättre. 100 poäng till segrande lag. Läs mer om reglerna

Svensk Cuptouren poäng i klassen: Se sammanlagda rankingen här

 Deltagande klubbar: Dalhems IF, Falköpings AIK HK, HK Country (2), HK Lidköping, IK Sävehof (3), IL Runar, Kärra HF (2), Kävlinge HK, Skara HF (2), Skuru IK (2), Skövde HF (2), Torslanda HK (2), Vetlanda HF, Önnereds HK (2). 

Bilder/texter: Skicka oss bilder och/eller texter från er medverkan i denna klass så kanske de publiceras.

Sociala medier:

Tagga era inlägg/delningar med #svenskacuptouren och #skadevicup samt skriv en kommentar om vad bilden föreställer så har ni chans att få den publicerad i någon av våra kanaler.

Kolla in Skadevi Cups hemsida här

Nästa cup i Svenska Cuptouren: Rallarcupen spelas samma helg som Skadevi Cup, Hellton Cup spelas 27-29/11 och Lundaspelen 26-30/12.

Annons