RP IF Linköping F02. Bild från lagets hemsida.

24 lag i Flickor 02-klassen

Fyra av klubbarna som deltar i klassen tog poäng i Svenska Cuptouren i Göteborg Cup. Nu är det dags för Skadevi Cup och det skulle inte förvåna om dessa fyra även finns med i poängutdelningen på söndag. Totalt deltar 24 lag i klassen.

Cup/klass: Inför Skadevi Cup: Flickor B2 (-02)

24 lag spelar i den yngsta Svenska Cuptouren klassen, hela fyra av dem (Önnereds HK, Skövde HF, Kärra HF och IK Sävehof) tog poäng i den förra tour-cupen, Göteborg Cup och man blir säkert att räkna med även i Skövde. Men det finns många som gör anspråk på de 320 Svenska Cuptouren poäng som kommer att delas ut i klasen.

Fem av föreningarna deltar med två lag i klassen och ett av dem (Skövde HF) har tre lag på startlinjen!

Förutsättningar för poängutdelning: 24 deltagande lag från 17 klubbar innebär att vi delar ut poäng från kvartsfinal och bättre. 100 poäng till segrande lag. Läs mer om reglerna

Svensk Cuptouren poäng i klassen: Se sammanlagda rankingen här

Deltagande klubbar:

Gustavsbergs IF HK (2), HK Country, HK Guldkroken Hjo, HK Lidköping, HK S-hof, Huddinge handboll, IFK Bankeryd, IFK Karlsborg, IK Baltichov, IK Sävehof, Kärra HF (2), Mariestads AIF, RP IF Linköping (2), Skara HF  (2), Skövde HF  (3), Vetlanda HF, Önnereds HK (2).

Bilder/texter: Skicka oss bilder och/eller texter från er medverkan i denna klass så kanske de publiceras.

Sociala medier:

Tagga era inlägg/delningar med #svenskacuptouren och #skadevicup samt skriv en kommentar om vad bilden föreställer så har ni chans att få den publicerad i någon av våra kanaler.

Kolla in Skadevi Cups hemsida här

 Nästa cup i Svenska Cuptouren: Rallarcupen spelas samma helg som Skadevi Cup, Hellton Cup spelas 27-29/11 och Lundaspelen 26-30/12.

Annons