Bohus Cup presenterar årets nyheter

Bohus Cup gör några förändringar som man hoppas ska ge eventet en ännu starkare position på ”cupmarknaden”.
-  I år gör vi flera nya satsningar, bland annat på ett par större spelplatser och sen lanserar vi ett hotellgästkort, säger Pontus Ward Wiklund hos arrangören Kungälvs HK.

De större enheterna Pontus syftar på är Ale Arena och Prioritet Serneke Arena.

Den förstnämnda är en bandyhall som ligger 5 min från Kungälv. i denna lägger man in ett handbollsgolv vilket ger hela sju planer.

Prioritet Serneke Arena är den andra och den ligger i Kviberg och är en stor multiarena. Här kommer man att använda fotbollsplanen som ligger inomhus och två handbollshallar. Där kommer de yngsta lagen att spela.

Övriga nyheter handlar om nöjen, mat och logi.

– Det blir ett stor aktivitetscenter med hoppborgar och massa annat utanför Ale Arena så att det alltid finns saker att göra innan, mellan och efter matcherna.

Cupen kommer även att servera middag på fredag kväll, alla som köper gästkort får därmed varm mat när man kommer. En annan nyhet är något man kallar ”Hotellgästkort”.

– Vi kommer att erbjuda ett hotellgästkort på Prioritet Serneke Arena. Kortet kan även köpas av medföljande föräldrar. Lösningen är i princip ett vanligt gästkort med hotellboende, förklarar Pontus Ward Wiklund.

Mer information om cupen och nyheterna hittar ni här

Annons