Bohus Cup tar år efter år steg framåt uppåt

Det är en konstant resa tillbaka mot de höjder som var mer eller mindre givna under storhetstiden på 70, 80 och 90-talet. I vår spelas den sjätte upplagan sedan comebacken och man gör det med att satsa på bra hallar och bättre transporter.

– Vi vill ge våra besökare den bästa cupupplevelsen man kan få, utvärderingar och ständigt utvecklingsarbete är nyckeln för att lyckas med det, säger Pontus Ward Wiklund hos arrangerande Kungälvs HK.

– I år väljer vi att spela lite mer utspritt för att kunna erbjuda spel i bättre hallar. För att kompensera det lägger vi större vikt på att lösa snabba och effektiva transporter. Bland annat med direktbussar till de hallar som ligger långt bort från förläggningarna. Varje transport skall max ta 30 min. Det är en stor utmaning som vi försöker lösa.

Anmälningsläget ser riktigt bra ut för cupen. Man har redan nu 270 lag anmälda lag och därmed ligger prognosen på runt 500 lag då man öppnar portarna för spel 4 maj.

Vill man veta mer om cupen kontaktar man bara Pontus Ward Wiklund på 0705-402951 eller mailar honom via [email protected] eller så kan man läsa mer på deras webbplats.

Annons