Dubbelt LIF Lindesberg i topp

Pojkar A finalen blev en enda lång orange dominans. Det blev nämligen en intern-match mellan LIF Lindesbergs två lag som man hade med sig till Hallbybollen. Som sig bör blev det orange seger…

Lagen var ett 98-lag och det andra som var en blandning av 99 och 00-killar.

Matcher av denna art brukar anta två olika skepnader. Antigen blir de rivalmöten där känslorna svallar och prestigen (gamla fejder kanske) kommer fram eller så blir det lite Tjuren Ferdinand feeling över dem. Man vill hellre sitta på bänken och kolla i sin mobil typ…

Denna blev det senare av de två och tur är väl det, lite trist bara för det blev väl så tråkigt för den tappra publiken på läktaren.

Det finns inte mycket att säga så vi gör detta kort. Det enda roliga var det sista som hände i matchen. Karl Zetterlund (som var en av få som visat lite energi i matchen) fick ta en straff i matchens sista sekund och han ställdes mot lillebror (den info fick vi i alla fall) Kristian Zetterlund i målet. Det gick precis som i matchen i stort. Karl gjorde mål och fastställde därmed segersiffrorna till 17-7 för killarna från 98-laget.

Som avslutning samlades båda lagen för gemensamt foto och det var idel glada miner. Starkt av LIF Lindesberg att knipa båda topp-placeringarna i cupen. Det fanns helt klart en hel del kapabla lag man hade bakom sig denna cuphelg.

Genom sina två fina placeringar kniper klubben sina första ASICS CUPTOUR poäng för säsongen, det blev 120 poäng och genom det tar man sig hela vägen upp på en andraplats i rankingen! Poäng etc. redovisas senare.

Final Pojkar A: LIF Lindesberg Orange – LIF Lindesberg Blå 17-7

Målskyttar Orange: Christoffer Thor och Karl Zetterlund 5 vardera, Felix Samuelsson, Axel Rämhed och Jonas Kallstom 2 vardera, Måns Olm 1.

Målskyttar Blå: Martin Boija 2, Oliver Martinsson, Måns Ahlmark, Philip Sjöberg, Truls Lindström och Oskar Holgersson 1 vardera.

Annons