Två avgörande matcher i Pojkar A, Skuru mot Grankulla och Enköping mot Huddinge.

Favoriter tornar upp i Pojkar A

Vi kollade in avgörandet i Pojkar A grupp B, inför matcherna mellan Skuru IK och finska Grankulla respektive Enköping och Huddinge var det bara Enköping som var klara för A-slutspel, för övriga var det vinna eller försvinna.

I båda drabbningarna var det en jämn första halvlek. Lite svårt att stå mellan planerna och ha koll på båda samtidigt, men man är ju man vilket ju innebär simultanförmåga i den högre skolan…

Skuru hade 7-5 mot Grankulla medan Enköping ledde med 8-6 mot Huddinge.

Från sidlinjen såg båda dessa lag liiite vassare ut och skulle någon bet mig satsa mina besparingar på vinnare hade just dessa fått mina tips.

Det visade sig att det hade blivit pengarna tillbaka för det blev dom som vann även om det var riktigt jämnt mellan dom grönklädda teamen. Skuru vann till slut med 15-14 men Grankulla var nära att kvittera efter man-man spel i slutet.

För Enköpings del blev det en något lättare resa, man vann till slut med 17-13 och där var det egentligen inget snack om vilka som skulle vinna.

Parallellt med att jag kolla på dessa två matcher slängde jag även ett öga på matchen mellan finska BK46 och Täby, finska laget såg riktigt starka ut och jag tror att det kommer att räcka till minst en silverpeng, förmodligen får man möta Enköping i finalen och även det laget är riktigt bra. Vi får återkomma om det senare.

Annons