Som så många gånger genom åren har sommaren bestått av planering inför en ny handbollssäsong. Men denna sommar har varit speciell. 10 år efter premiären av AlltOmHandboll är det dags för nya utmaningar.

AlltOmHandboll går i graven. Länge leve Svenska Cuptouren!

”För exakt 10 år sedan startade jag AlltOmHandboll. Nu går sajten i graven men istället ser Svenska Cuptouren dagens ljus.”

Det känns nästan lite kusligt att idag för exakt tio år sedan startade jag AlltOmHandboll.nu och just idag går den sajten i graven.
Det har varit många år av hårt men roligt arbete, men nu är det dags för nya utmaningar.

De första sju åren var nästan lite overkliga. Internetkommunikation och sociala medier var i sin linda och man kan med gott samvete säga att jag tajmade det rätt bra.

Då AlltOmHandboll.nu kom var törsten på en handbollssajt stort och det small bara till så hade vi runt 5000 läsare om dagen och ett tag hade vi över 2,5 miljoner läsare under ett år.

Hösten 2012 ändrade jag inriktning på verksamheten. Från att ha varit en bred nyhetssida, oftast med ungdomsinriktning, blev sajten fokuserad på cupspel. Dessutom startade jag Asics Cuptour, och fortfarande är tourkonceptet den enda i sitt slag inom de stora bollsporterna.

För drygt ett år sedan hade cuperna och jag en utvärdering av Asics Cuptour och med tanke på det positiva resultaten vi uppnått, var beslutet om en fortsättning rätt given.

Men för att vi ska kunna göra något riktigt bra av konceptet skulle vi utveckla samarbetet, skapa ett starkare varumärke, ta med fler cuper, förenkla reglerna och sist men inte minst var det nödvändigt för mig att sluta med AlltOmHandboll.nu och istället fokuserar till 100% på det nya. Det är vad ni ser på svenskacuptouren.se!

Jag vill tacka alla handbollare som varit med under årens lopp och hälsar alla välkomna till svenskacuptouren.se

Fortsätt att engagera er, kom med synpunkter och sist men inte minst, spela de cuper som ingår i konceptet och tävla om titeln Svenska Cuptour Mästare!

PS  AlltOmHandboll kommer att finnas kvar som bolag med huvudverksamhet att marknadsföra och driva Svenska Cuptouren på denna sajt och i sociala medier. Dessutom kommer bolaget att fortsätta med verksamheten i AlltOmHandbollShop.se

Annons