Kävlinge HK.

Inför Aranäs Open. Klass: B1-ungdomar -99

Kävlinge HK är på jakt efter sin andra raka seger i en ASICS CUPTOUR cup. Man vann Potatiscupen i april och avancerade rejält i rankinglistan, kniper man nu segern i Kungsbacka går man upp i topp.

Klass: Flickor B1 (-99)

Poängutdelning: 11 lag från 9 föreningar innebär att det delas ut ASICS CUPTOUR poäng till finallagen i klassen.

Övrigt: Den här klassen är den jämnaste av alla om man tittar på den totala rankingen. Fem (!) föreningar ligger i topp inom 20 poäng men inget av dessa finns på plats i Kungsbacka. Däremot finns lag sex och lag åtta (Kävlinge och Kärra) på plats och går någon av lagen hela vägen till seger så går man också upp i topp på rankingen!

Förutom dessa två finns tre föreningar med som tidigare tagit ASICS CUPTOUR poäng, Sorunda IF, Önnereds HK och Kungälvs HK. För Forshaga HK, HK Aranäs, Hässleholms HF och Nödinge SK finns chans för de första poängen för säsongen.

Klass: Pojkar B1 (-99)

Poängutdelning: 5 lag från 5 föreningar innebär att det tyvärr är får få lag för att det ska delas ut ASICS CUPTOUR poäng i klassen.

Not. Tyvärr är det för få lag i A-ungdomsklassen för att det ska delas ut ASICS CUPTOUR poäng. Dessutom arrangeras inte några juniorklasser.

Annons