HK Aranäs deltar med två lag i Hellton Cup.

Inför Hellton Cup. Pojkar B1 (00)

Inget av lagen i klassen har tidigare denna säsong lyckats erövra några ASICS CUPTOUR poäng. Men det kommer åtminstone två göra i helgen och den som vinner kommer att avancera hela vägen upp till en tredjeplats i den totala rankinglistan som just nu toppas av IK Sävehof på 160 poäng.

Poängutdelning: 8 lag från 6 föreningar innebär att det delas ut ASICS CUPTOUR poäng till finallagen. Läs om reglerna i ASICS CUPTOUR och besök cupens hemsida.

HK Aranäs beger sig i helgen de knappa 30 milen upp till Karlstad för att spela i cupen, man gör det med två lag och man har god hans att gå långt i Hellton Cup. Förra säsongen kom man på en fin 13:e plats i den totala rankingen för pojkar födda -00 så det finns kvalitet i truppen. I år har man ännu inte lyckats bärga några poäng i ASICS CUPTOUR men det kan ske i helgen, dock är det ”bara” åtta lag med i klassen vilket gör att man minst måste komma till final för att det ska ske.

Även Önnereds HK är på plats med två lag och det kan även (mycket väl) vara de som reser hem till Göteborg på söndag med sina första poäng. Oavsett vilka det blir så kommer det lag som vinner Hellton Cup att avancera hela vägen upp till en tredjeplats i den totala rankinglistan som just nu toppas av IK Sävehof på 160 poäng.

VästeråsIrsta HF, Torslanda HK och Värmlandslagen Torsby HK och Storfors HK är övriga lag i klassen.

Deltagare Ant. Lag
HK Aranäs 2
Storfors HK
Torsby IF
Torslanda HK
VästeråsIrsta HF
Önnereds HK 2

Annons