Kortedala Cup informerar

Kortedala Cup (medlem av ASICS CUPTOUR) spelas mellan 29:e och 31:a augusti och arrangerande 415 Östra Göteborg har skickat in lite info om cupen, klicka in och läs mer.

Kortedala Cup informerar:

Alla handbollsspelare är med!

Kortedala Cup 2014 är den perfekta uppstartsturneringen för ditt lag och din förening. Göteborg välkomnar dig och visar upp sin bästa sida sista helgen i augusti. Passa på att ta en sväng på Avenyn, besök Liseberg eller kolla in massa bra handboll när du inte har match själv. Vi i Hk 415 Östra Göteborg kommer att göra vårt yttersta för att ni ska trivas och ha roligt.

När och var och för vem?

Turneringen spelas den 29-31 augusti. Ett tiotal hallar och anläggningar runt om i stan där Valhalla och Lundbystrand är huvudarenor. Vi täcker upp de flesta klasserna från födda 04 till senior. Extra stor vikt läggs på klasserna som ingår i Asics Cuptour, alltså B, A och junior-ungdom. Så starta säsongen med att hämta hem viktiga poäng.

Cup-upplägg

Grundspelet genomföres under lördagen och slutspelet under söndagen. Det kan bli spel på fredag kväll, i första hand för ”Göteborgs-lag”. Lagen delas upp i grupper om 4-5 lag som spelar en enkelserie. A- och B-slutspel genomförs i cup-form. De två bästa lagen från varje grupp går vidare till A-slutspel. Resterande lag i varje grupp går till B-slutspel. Finalerna spelas under söndagen ca kl 12:00-18:00.

Anmäl ditt lag!

Laganmälan och anmälningsavgift skall vara tillhanda Kortedala Cup senast 6 augusti. Inbetald anmälningsavgift återbetalas ej efter 8 augusti om ett lag drar sig ur turneringen. 

Avgiften är:

1 000:-/lag för Boys/Girls ungdom 00-04

1 300:-/lag för Boys/Girls A-ungdom 98-99, Boys/Girls J 96-97 

2 000:-/lag för Senior

695:- för gästkortet!

Köp vårt prisvärda gästkort för 695:-/person och njut av vad Göteborg har att erbjuda. Du övernattar med ditt lag på hårdförläggning ett stenkast från Avenyn. Du får åka gratis på pendeltåg, spårvagn och buss inom Göteborg. Du har fritt inträde till Liseberg samt att du äter lunch på någon av McDonalds restauranger i stan. Vill du bo på hotell så har vi flera bra alternativ. Läs mer på www.kortedalacup.se

Nyhet! Handboll för rullstolsburna

Wheels Hk som är en del av Hk 415 Östra Göteborg anordnar under cupen även en turnering för rullstolsburna. Vi siktar på en öppen klass med 8 lag som spelas invävd i det vanliga spelprogrammet i Lundbystrand arena. Läs mer på www.kortedalacup.se

Stolta sponsorer och samarbetspartners

Utan våra samarbetspartners och sponsorer hade det blivit tufft att genomföra den här turneringen. Vi är glada att Liseberg, McDonalds, Estrella, Göteborgs Stad Östra Göteborg, Familjebostäder, Nordic Choice Hotels, PiwaFood, Nordstan, PaschaBay The Good Life samt RL Kornet stöttar oss! Dessutom är vi också stolt guldmedlem i Asics Cuptouren.

Annons