Leif Lindenhall

Leif blickar tillbaka mot framtiden

AOH startade för sju år sedan och det mesta har gått spikrakt framåt och uppåt. Men då läsarantalet är som störst och varumärket som starkast, väljer Leif Lindenhall att göra ett tvärt kast och byta inriktning på verksamheten.

- Det handlar om att gå tillbaka till rötterna och att bejaka det jag brinner för, förklarar han.

För sju år sedan publicerades den första nyhetsartikeln på AlltOmHandboll. I början var det bara ungdomshandboll på sajten, men allt eftersom besökarna blivit fler har också bevakningsområdena ökat till att i princip innefattat allt-om-handboll.

Men nu tar AOH ett kliv tillbaka mot ursprunget och samtidigt in i framtiden.

– Efter sju år kände jag att det behövde hända något nytt. Det har visserligen varit en konstant utveckling under hela tiden men nu var det dags för en större förändring. Allt för att få jobba med det som jag brinner för allra mest, berättar AlltOmHandboll:s grundare Leif Lindenhall.

– I och med det nya konceptet med fokus på ungdomscuper och med en cuptour så förenar jag mitt stora intresse för ungdomshandboll med mina kunskaper och erfarenheter inom marknadsföring. Jag vill arbeta med att utveckla cuper och få till spännande koncept i samband med dem.

Vad är det du tycker om så mycket med ungdomshandboll?

 – Det är kul att se framtidens spelare, många av dem som spelar i landslagen i dag har jag följt sen de var knattar. Som gammal ungdomsledare så tycker jag att det är utvecklingen som är roligast att följa.

Konkurrensen mellan de olika cuperna är hård, men den nya sajten och inriktningen ska enligt Leif kunna stärka dem.

– Cuperna är otroligt viktiga för arrangörsklubbarna, men tyvärr är rätt många av dem skött lite med vänsterhanden. Lagen ställer allt högre krav på de cuper de ska åka till, så det är inte konstigt att många cuper har fått slå igen. Allt för många har inte förstått vad som krävs för att ha ett marknadsberättigande.

– Jag tror att jag kan hjälpa cuper att öka deras konkurrenskraft. Det handlar mycket om marknadsföring och profilering, och det är ju dem delarna som är min bakgrund och mitt kompetensområde.

Leif inser att förändringen inledningsvis kommer att skapa en del frågetecken och konfunderade läsare, men för honom är det nu viktigast att följa sitt hjärta och sin passion.

– Gudarna ska veta att det tar på krafterna att hålla igång en nyhetssajt som AlltOmHandboll varit under sju år, och ska jag vara ärlig så har jag de senaste åren fått hålla tillbaka mycket av mig själv för sajtens och läsarnas skull.

– Jag har saknat att få jobba på djupet med utveckling, koncept och ungdomshandboll. Det är det jag tänker göra fullt ut nu.

Annons