Salming HAWK – Dominate the Court!

Salmings senaste tillskott till indoor-skomarknaden lanseras i specialistbutiker över hela Europa den 24 maj. Salming Hawk är en stabil, väl dämpad sko med låg profil, gott om energi och ett grepp som fäster direkt. Hawk är utvecklad tillsammans med några av världens bästa atleter inom de sporter Salming agerar - handboll, innebandy, squash och volleyboll.

”Jag har genom åren alltid haft problem med mina fötter, lägg därtill min spelstil och funktion på banan så behöver jag en sko att lita på. Hawk är en sådan sko – väl dämpad med en fantastisk passform som sluter om och stödjer foten, kan verkligen rekommendera denna sko” säger Tobias Karlsson, lagkapten SG Flensburg-Handewitt, Olympisk silvermedaljör, Champions League- , svensk och tysk cupmästare.

“Kombinationen skön dämpning och stabilitet vid snabba sidledsförflyttningar tillsammans med Hawks yttersulegrepp och känsla för underlaget, gör detta till en perfekt sko för mig” säger Robin Nilsberth, Storvreta IBK, IFF världsmästare, svensk SSL- och Europa Cup-mästare i innebandy.

Det DNA som Salming gjort sig känt för finns i sin senaste version i Hawk. Stabiliteten i steg och hopp skapas genom en kombination av yttersulans två (!) LMSplus områden (8°) som ska förhindra vrickningar, innersidans RollBar och den nya luftiga mesh-överdelen där Salmings unika ExoSkeleton är fullt ut integrerad med snörningen.

Mellansulans nyutvecklade Energy Rebound Foam – Recoil ERF – ger tillsammans med en extra dämpning i häldelen – SoftFOAM – energi i varje steg.

Annons