milla Vitsas i Spårvägen - avgjorde med två mål i matchens slutskede

Smilla avgjorde med strulmål

Vi besökte Valhalla c-hall för att kolla in matchen mellan Spårvägens HF och H43 Lund i Flickor 00-klassen. Matchen var otroligt jämn hela vågen till slutsignalen. Men den slutade med Spåret-seger, det såg Smilla Vitsas till med hjälp av ett ”strulmål.

Det var en riktigt jämn match. Precis som, det ska vara när det är som bäst. Och när det är som bäst så är det någon som får bli hjälte. I matchen mallen Spårvägens HF och H43 Lund fick Smilla Vitsas glädjen att bli hjälte. Även om det var med ett ”strulmål”.

Vi besökte Valhalla c-hall för att kolla in matchen mellan Spårvägens HF och H43 Lund i Flickor 00-klassen. Det blev en match som var riktigt jämn i 30 minuter, det hade kunnat gå hur som helst, det ska sägas.

H43 tog inledningsvis kommandot, ett litet sådant då man gick upp i en 3-1 ledning, större än så var aldrig ledningen för något av lagen. I halvtid stod det 9-9 och det var jämnt som sagt.

I andra halvlek fortsätter Spårvägen att spela ett rätt aggressivt försvarsspel och stör på så sätt H43:s anfallsspel rätt påtagligt. Men det är…vadå? Precis…det är jämnt.

Vi hoppar fram till matchavgörandet.

Det återstår lite drygt två minuter. Det står 13-lika på tavlan då Smilla Vitsas lyckas ge sitt Spårvägen ledningen med 14-13. Nummer 5 i H43 kvitterar dock och med bara 30 sekunder kvar att spela kommer avgörandet. Det blir en riktigt konstigt situation vid sjumeterslinjen utanför H43 målet.

– Bollen rullade ut, jag vet inte riktigt hur eller varför, men jag tog bollen och sköt in den i öppet mål, det var ett riktigt strulmål, inget märkvärdigt, förklarar Smilla efteråt.

Annons