Mats i en av hans många intressanta intervjuer under OV Beach.

Speaker-Mats i ny OV-roll

Therese Wallter som är administrativt ansvarig för OV Beachhandboll kommer att vara föräldraledig och ersätts under sin ledighet av Mats Svensson. Mats har under många år varit ideellt engagerad i OV Helsingborg som ansvarig för arrangemangsgruppen och som outtröttlig speaker vid OV`s hemmamatcher och OV Beachhandboll.

Mats kommer att vara tjänstledig från sitt ordinarie arbete och kommer nu att kunna vara aktiv i OV på heltid.

– Det känns otroligt bra att få in Mats under mitt vikariat. Han har varit med som ideellt engagerad sedan starten av OV Beachhandboll 2008 och vet hur turneringen är uppbyggd och vad som krävs. Han brinner för OV och vill vara med och fortsätta utveckla vår fina turnering, säger Therese Wallter, ansvarig OV Beachhandboll.

– Det känns tryggt få in Mats som vikarie till Therese. Mats känner klubben ut och innan vilket är oerhört positivt. Mats är en person som har mycket engagemang och sprider mycket glädje i vår organisation, säger Mats Engblom, klubbchef i OV Helsingborg.

OV Beachhandboll spelas i månadsskriftet maj/juni för åttonde året i rad – där skolklasser, föreningslag, företag, kompisar samt funktionshindrade kämpar i sanden. Med 1500 lag, 17 000 deltagare och 35 000 besökare är turneringen världens största han

Annons