Staffanstorps HK F02 vann i Åhus 2015, en fin insats även i år kan ta klubben upp i toppen av rankinglistan.

Staffanstorp och Lugi siktar högre

Inför Åhus Beachhandboll Festival Flickor B2 (02): IK Baltichov ligger tvåa i rankingen och trea ligger VästeråsIrsta men då dessa klubbar inte finns på plats i Åhus ligger fältet öppet för Lugi och Staffanstorp att jaga pallplaceringarna bakom Kärra.

Cup/klass: Åhus Beachhandboll Festival Flickor B2 (02)

Förutsättningar i cupen för Svenska Cuptouren: 14 av 40 klubbar som deltar i Åhus finns på rankinglistan över klassen. Toppstriden är visserligen avgjord beträffande guldet (Kärra HF blir Mästare) men det finns andra topp-placeringar att kriga om.

IK Baltichov ligger tvåa i rankingen och trea ligger VästeråsIrsta men då dessa klubbar inte finns på plats i Åhus ligger fältet öppet för Lugi och Staffanstorp att jaga pallplaceringarna bakom Kärra.

Aktuella rankinglistor

Förutsättningar poängutdelning i Åhus: 57 deltagande lag från 40 klubbar innebär att vi delar ut 100 poäng till segraren, tvåan får 60 poäng. De lag som åker ut i semifinal får 40 poäng och de som åker i kvartsfinal får 20 poäng.

Deltagande klubbar och resultat i klassen

Regler

Kommande cuper i Svenska Cuptouren

Sociala medier: Tagga era inlägg/delningar med #åhusbeach och #svenskacuptouren samt skriv en kommentar så har ni chans att få den publicerad i våra kanaler.

Annons