Hjälp oss bli bättre. Vinn EM-biljetter med övernattning!

Hjälp oss att bli bättre - de två bästa förslagen vinner biljetter till EM, övernattning på Scandic Crown och City Cards med fritt inträde till bland annat Jul på Liseberg!

 

Den 4-18 december spelas EM i handboll för damer i fem svenska städer: Stockholm, Kristianstad, Malmö, Helsingborg och Göteborg.

Du har nu chans att vinna två biljetter till matcherna i mellanrundan den 12:e eller 14:e december i Göteborg, en natt i dubbelrum på Scandic Crown och två City Cards med fritt inträde till bland annat Jul på Liseberg!

* Det enda du behöver göra är att skicka din förbättringsidé för någon eller alla av våra cuper senast den 20/11 2016 till: [email protected] (uppge även kontaktuppgifter, namn, mobilnummer)

Förbättringsförslaget kan beröra konceptet Svenska Cuptouren, någon enskild cup som ingår i touren eller kanske något som berör dem alla.

OBS Ditt förslag kommer inte att offentligöras publikt utan behandlas konfidentiellt av tävlingsledningen för Svenska Cuptouren.

* Den 20 november drar vi två vinnare bland de bästa idéerna och du som vinner kan bjuda med en vän på upplevelsen.

(Om vinnaren är under 18 år kommer vi att kontakta hens målsman för att säkerställa att allt är ok)

 

– – – – –

Biljetterna gäller för tre matcher i Scandinavium den 12:e alternativt den 14:e december (kl. 16.15, 18.30 och 20.45). Vilka lag som spelar vet vi efter gruppspelet 9 december. Klart är dock att sex av de åtta superlagen Sverige, Slovenien, Serbien, Spanien, Polen, Frankrike, Holland och Tyskland kommer att spela i Göteborg.

Du och ditt sällskap bor i dubbelrum på Scandic Crown (Polhemsplatsen 3), ett stenkast från kommunikationer och shoppingstråk. Frukostbuffé ingår. Ni checkar in senast kl. 18.00.

Under er vistelse har Göteborg förvandlats till en strålande julstad med ljusstråk, julmarknader och Jul på Liseberg. Era City Cards ger er fri entré till mängder av attraktioner, sightseeing, Jul på Liseberg, Universeum, utflyktsmål och massor av museer. Parkering samt resor med spårvagn, buss och båt ingår. Du får också förmånliga shoppinghäften med bra rabatter i utvalda butiker.

Läs mer om EM

Läs mer om Scandic Crown

Läs mer om city card här: goteborg.com/citycard

För mer inspiration om vad du kan göra i Göteborg besök: goteborg.com

 

Annons