Verksamheten avslutas

Efter 22 år inom handbollen är tiden inne för att göra något annat. Jag kommer därför att avsluta Svenska Cuptouren och AlltOmHandbollShop.se med omedelbar verkan.

Kort om Svenska Cuptouren:

Koncepet startade hösten 2012 och jag vågar påstå att det varit en betydande framgång för de medverkande cuperna. En titt i statistiken visar att de medverkande cuperna i snitt ökat deltagarantalet i tour-klasserna med 29,5% under tiden vi haft konceptet *. Tre av cuperna har ingen direkt ökning (mellan 1-2%) medan tre ligger på över 50%:ig ökning, övriga ligger mellan 16-45%. Det finns även delar av konceptet som inte varit direkt framgångsrika och som jag haft större förhoppningar om. Alla innevarande avtal har gått ut och jag har valt att inte förlänga dem.

Kort om AlltOmHandbollShop:

Jag skapade vårt koncept med egen symbol och försäljning av Matchens-lirartröjor och lagtröjor till USM redan 2006. Det har varit mycket uppskattat och det är med en viss tvekan jag nu ändå väljer att sluta med lirar-tröjorna. Vad gäller lagtröjorna kommer jag eventuellt att återkomma inför Steg 4.

Notera att Alltomhandboll Sverige AB äger samtliga rättigheter till alla symboler. De får inte användas, kopieras eller efterliknas utan medgivande. Läs mer här

Kort om våra sociala medier:

I nuläget har vi totalt ca 19700 följare (IG ca 10700, FB ca 6200, T ca 3000). Jag kommer successivt att avsluta dessa konton eller överlåta dem till någon inom handbollfamiljen. Om någon är seriöst intresserad kan man kontakta mig, ingen överlåtelse kommer att ske till privatperson. Om överlåtelse sker kommer jag att informera alla följare innan.

Kort om Svenskacuptouren.se:

Sajten kommer inte att uppdateras och på sikt avvecklas. Inför denna information har jag tagit bort en hel del innehåll om konceptet eftersom den inte längre är verksam. Tyvärr har även reportage tagits bort, detta genom misstag. Jag har dock återskapat de senaste som hyllar säsongens Mästare.

Tack för ert stöd och engagemang genom åren.

Leif Lindenhall

 

* Jag räknar inte med Malmöspelen som lade ner verksamheten efter förra året. Cupens medverkan i konceptet var mer eller mindre ett krav från Lundaspelen och man var egentligen inte kvalificerad för medverkan. Därför anser jag inte att deras resultat är relevant för statistiken.

Annons