Skånela IF Pojkar 02. Bild från deras Instagram konto.

Vi välkomnar 02-killarna till Svenska Cuptouren

Då var det dags för 02:orna att kliva in i leken i Svenska Cuptouren. Bland pojkarna ser vi hela 32 lag som ska göra upp om totalt 320 poäng och dessutom ska man fightas om snygga mästartröjor och blänkande medaljer.

Inför Göteborg Cup – Pojkar B2 (02):

Det är alltid lika spännande då en ny åldersklass kliver in i tävlingen. Nu är det dags för Pojkar födda 2002 och det ska bli spännande att se vad som bjuds. Det vi vet är at det finns kvalitet bland lagen som deltar i klassen.

I Västsverige spelas som bekant Select Cup för C-ungdom och HK Aranäs kom trea förra året så de lär vara vassa. Sen ser vi lag som Skånela IF, H43 Lund, IFK Kristianstad norska Fjellhammar som alla brukar fostra bra ungdomslag.

Jag har ingen susning om hur det ser ut just i denna åldersklass men det lär vi ju veta på söndag eller hur. Hur som helst ska det bli spännande att se lagen.

Förutsättningar för poängutdelning: 32 deltagande lag från 19 klubbar innebär att vi delar ut poäng från kvartsfinal och bättre. 100 poäng till segrande lag. Läs mer om reglerna

Deltagande klubbar:

Fjellhammer IL, GF Kroppskultur, H43 Lund, Halsen, HK Aranäs (2), IFK Kristianstad (2), IK Baltichov, IK Sävehof (5), Karlshamns HF, Kungälvs HK, Kärra HF (2), Norrköpings HK, Skånela IF, Stenungsunds HK (2), Torslanda HK, Ystads IF (3), Åhus Handboll, Årsta AIK HF, Önnereds HK (4).

Bilder/texter: Skicka oss bilder och/eller texter från er medverkan i denna klass så kanske de publiceras.

Sociala medier: Tagga era inlägg/delningar med #svenskacuptouren #pojkar02 #göteborgcup

Göteborg Cups webbplats

Nästa cup i Svenska Cuptouren: Skadevi Cup och Rallarcupen

Annons